Vores løsninger

Video

Photo

Video

Grafisk-design

1. fase

I opstartsfasen skabes et storyboard i samspil mellem vores kommunikationskonsulent og jer, kunden. Vi lytter til jeres idé og sikre os at vi er enige om hvad I som kunde ønsker af os. Hvis jeres idé ikke ligger fast eller hvis I er i et tidligt stadie af processen, giver vi gerne både sparring, idé testning og konstruktiv kritik.  

Det er ikke noget krav, at I har en idé der er større end ønsket om at få et styrket kreativt og sjovt udtryk til jeres virksomhed.

2. fase

Under produktionsfasen udfærdiges det ønskede produkt på baggrund af opstartsfasen og storyboard herfra. Afhængig af hvilket produkt og pakkeløsning som vælges er der mulighed for at produktet skabes og herefter tilpasses med en eller flere rettelser. 

3. fase

Efter endt produktionsfase sendes alle filer til kunden med et transfer-link, som er tilgængeligt i 7 dage. Vi kontrollerer, at kunden har downloadet produktet og følger op for at sikre at I er glade og tilfredse. Såfremt det ønskes tilbyder vi også pakkeløsninger som inkluderer fuld implementering, hvor vi hjælper jer med at få uploadet eller postet produktet på de ønskede platforme.